Ridkulbredåker AB 

073 8065608  -  070 7872188

Caramell 

Är ett sto på 9år, 95 cm i manke. Hon är en stabil och säker dam som blir allas favorit. Hon står alltid blixtstilla vid all hantering och älskar att bli borstad. Hon är inkörd så hon går även att köra.


Bolero

Är en valack på 6 år, 100cm i manke. Han är en mycket lugn 6åring som kan upplevas lat, men underskatta han inte. Han älskar när han får ha lite fart i skogen och att hoppa. Han är väldigt snäll och hittar inte på nått bus. Bolero är under utbildning i ridningen. Han är inkörd så han går att köra.

Nappe

Är en minishettisvalack på 19år, 78cm i manke. Han går ibland med på kortare turer. Han är gårdens maskot. Det finns möjlighet för dom minsta barnen att borsta och pyssla med honom. Han är lite försiktig men älskar barn.

Peber

Är ett sto på 17år och 85 i manke. Peber är lite rädd om sina öron så hon vill gärna ha dom ifred. En pigg snäll liten dam som är perfekt för dom minsta barnen.

Mentos

Är en valack på 5år, 99cm i manke. En nyfiken 5åring som har ett hjärta av guld. Han super mysig att pyssla med och han har en lite högre växel än dom andra vid ridning. Han är lyhörd och uppmärksam på hjälperna. Han är under utbildning och lär sig hela tiden. Han är super snäll.